Tutti frutti

image

Sedap jugak petang – petang macam ni pekena ais krim. Memang sedap rasanya banding aiskrim biasa, harga pun mahal dari aiskrim biasa gak isk isk.

image

Apa perisa yang suka ?

Dah banyak rasa, yang last perasa grape, chocolate dan kiwi. Kiwi tu ok jugak, tapi agak masam yang grape ok la, kiranya ngam dengan yang chocolate.

Chocolate tu hebat nama, death by chocolate, sish… tapi memang sedap. Pekat.

Ataupun sedap tak selalu makan yang jadi sedap lebih, tak tahu la kan. Dah namanya mahal untuk makan aiskrim saje.

 

Ke ada kata murah ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*