Lie to Me

 

Genre       : Comedy & Romance

Episode   : 16

Synopsis : Kisah mengenai Gong Ah Jung lakonan Yoon Eun Hye (yg pernah berlakon dlm citer Coffee Prince & Take Care Of The Young Lady) bekerja sebagai penolong pengarah di Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan, seorang yang gila-gila dan sentiasa bersaing dengan rakan sekolejnya iaitu Yoo So Ran.

Suatu hari, secara tak sengaja dia menipu bahawa dia telah pun berkahwin dengan Hyun Ki Moon seorang Presiden Hotel. Hyun Ki Moon pulak seorang yang tegas, kuat bekerja dan pernah putus cinta dengan rakan baik adiknya. Disebabkan oleh penipuan Gong Ah Jung itu juga tersebarlah khabar angin dikalangan pekerja-pekerja Hotel World dan makcik Hyun Ki Mun bahawa dia telah pun berkahwin.

Seterusnya terjadilah episod-episod kelakar disebabkan penipuannya itu dan juga konflik apabila bekas tunang Hyun Ki Moon, kembali semula ke Korea untuk berbaik semula dengannya. Nak tau lebih lanjut boleh la tonton di Chanel Astro One setiap mlm rabu dan khamis ataupun di website  http://www.mysoju.com/korean-drama/lie-to-me/

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*