I Like Cupcake

Posted by on Mar 17, 2012 in Makan | 0 comments

I Like Cupcake

image

 All time favorite..chocolate cake ler!! mana2 pilihan pun mesti this choc. moist kan?? hari tu kebetulan pegi jln2 cari makan di Ampang Point jap sebelum balik smula ke Kedah. hasrat di hati konon nak makan dominos pizza tu tp jumpe pulak ngan kedai cupcake ni. ape lagi dh mmg pantang jumpe kek2 ni kan.try la beli 2 jenis cupcake ni buat breakfast..Red Velvet & Belgian Chocolate (Fatal Attraction). satu tu Rm 4.90…suami plak mmg jenis tak suka sangat ngan bende2 manis ni tp skali dh merasa  baru dia tau mmg sedap. lebih2 lagi yang coklat tu. Lain kali bleh la beli lagi kan abg.hehe..

Kedai ni rasanya baru lagi bkk kat sini kot sbb sebelum ni tak pernah nampak pun.oh..rasanya ada web dia. http://www.cupcakechic.com.my/new/

 

xoxo

Read More