Happy New Year 2012 & Bye..Bye 2011 !!

Posted by on Dec 31, 2011 in Uncategorized | 0 comments

Happy New Year 2012 & Bye..Bye 2011 !!

Sekejap je masa berlalu.pejam celik dah pun habis setahun..dalam setahun tu la mcm2 kenangan yg ada dan apa yg penting “i’m not single anymore”..dah 7 bln merangkap cik puan munira kpd encik engku ahmad khalil azhar pun. harap dpt jadi isteri yang baik dan harap kebahagiaan berpanjangan. tahun baru maknanya umur pun makin meningkat.eeee…dah makin tua.terima je la, dah memang kenyataan pun. tak bleh nak undur2 balik dah……

Tahun baru ni klu bleh nak …

1. keje yg cuti 2 kali 1 minggu…(bleh lepak ngan hubby lama2 skit)

2. keje yg semua public holiday diorang ambik (bkn 10 hari je..mcm yg MOS Bxxx buat tu, kedekut sungguh)

3. planning utk bussines tu mantop menjadi..takmboh main2 lagi. (nanti gaduh2 kecik plak ngan mr.k…..

x serius katanya)

4. “settle” kan hutang yg ada (terseksa jiwa banyak hutang nih..!!)

 

Apa pun selamat tahun baru semua..moga tahun baru ni memberi kebahgiaan buat semua dan kecekalan dalam menghadapi dugaan hidup….amin

 

 

 

Read More